Kokoustilat Lielahtikeskuksessa Tampereella

Parhaimmat ja nykyaikaiset kokoustilat Lielahtikeskuksessa sinulle tarjoaa Kokkipoika.
Palvelemme kokousasasiakkaamme vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Lielahtikeskuksesta löydät kaksi erikokoista kokoustilaa, jotka ovat yhdistettävissä yhdeksi isoksi tilaksi:

1) Loimu: 160,00 € + alv 24 % / päivä

 • luokkamuodostelmassa 22–26 hengelle
 • sähköliitännät, tehokas wi-fi ja tietoliikenneyhteyspistokkeet
 • kysy varaustilanne sähköpostilla: kokkipoika(at)kokkipoika.net

2) Liekki: 80,00 € + alv 24 % / päivä

 • ison neuvottelupöydän ympärillä 15 hengelle
 • isossa neuvottelupöydässä sähköliitännät, tehokas wi-fi ja tietoliikenneyhteyspistokkeet
 • kysy varaustilanne sähköpostilla: kokkipoika(at)kokkipoika.net

Tilat ovat yhdistettäessä hintaan 200,00 €+ alv 24%. Pyydä tarjous useamman päivän kestävästä vuokrauksesta.
Vuokraus on mahdollista myös ½ päiväksi, jolloin laskutus on 50% normaali hinnasta.

Valitse tarpeisiisi sopiva kokoustila ja varaa se haluamallesi ajankohdalle sähköisestä kalenteristamme,
tiedustele sähköpostilla kokkipoika(at)kokkipoika.net tai soita numeroon 03 344 6955

Lisätietoa kokoustiloista

 • Molemmissa kokoustiloissa on laadukas kokoustekniikka: videotykki, fläppitaulu / tussitaulu, tehokas wifi-yhteys ja kouluttajalla sähkösäätöinen pöytä.
 • Tiloissa on ilmastointi jäähdytyksellä.
 • Laajat pysäköintimahdollisuudet maksutta kiinteistön edessä, ilman aikarajoitusta. Lisäksi Lielahtikeskuksen alla pysäköintimahdollisuus sisätiloissa parkkikiekolla 3 h. Hyvät joukkoliikenneyhteydet.
 • Kokoustilat voidaan yhdistää yhdeksi isoksi tilaksi, jolloin tilaan mahtuu n. 35–40 henkilöä. Pienempää kokoustilaa voi silloin käyttää kätevästi esimerkiksi ryhmätyötilana. Tarjoamme tilat yhdistetettynä 200,00 € + alv 24 % / päivä.
 • Kokouksen ja koulutuksen pitäminen Kokkipojan tiloissa on joustavaa, kokouskahvitukset toimitetaan tilaan sovittuna ajankohtana ja lounas järjestyy usean vaihtoehdon lounasravintolassamme, joka on kokoustilojen välittömässä läheisyydessä.
 • Tilat soveltuvat hyvin mm. koulutuspäivien, erilaisten työturvallisuuskoulutusten, ensiapukurssien, taloyhtiöiden ja yritysten kokousten sekä neuvotteluiden järjestämiseen.
 • Tilat ovat käytettävissä ma-pe kello 7.30–20.00 ja lauantaisin kello 8–16.

 

Varausehdot

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen, ja hän on vastuussa tilasta varauksen ajan. Kokoustilavaraus alkaa siitä hetkestä kun avain on luovutettu. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen Kokkipojan kanssa, ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Peruutusehdot

Yli yksi (1) viikkoa ennen varauksen alkamispäivää perutuista varauksista palautamme 50 % tilavuokrasta. Myöhemmin tulleista peruutuksista veloitamme 100 % tilavuokrasta. Mikäli asiakkaalla ei ole erillistä sopimusta maksuajasta, tilavuokra maksetaan etukäteen.

Huolimattomuudesta aiheutuneet vahingot

Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta tai esimerkiksi siitä että ovi on jätetty auki vuokraajan jälkeen.

Vastuu ja järjestys

Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, mikä on tilan kuvauksessa mainittu. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Avaimen luovutuksen jälkeen vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta sekä valojen ja laitteiden sammuttamisesta vuokra-ajan päättyessä. Tila oltava lukittuna jos kaikki lähtevät tilasta pois samaan aikaan kesken päivän esimerkiksi lounaalle/tauolle.

Laskutus

PDF- lasku sähköpostilla tai postitse, käteinen sekä pankkikortti / luottokortti. Jälkikäteislaskutuksesta sovitaan aina erikseen.